Wednesday, March 24, 2010

Hadiah Cinta


IMPIAN KASIH (CP 001)
[Edisi Terhad]

Cenderhati impian kasih ini mengandungi mini cup yang bercorak English style, berbentuk bulat dan dihiasi dengan riben. Citarasa mewah, menarik dan manis di hari bahagia khas buat para tetamu.

Harga : RM 2.00 Per Unit
Tempahan Minima : 100 Unit
Tempahan Melebihi 1,000 Unit akan diberi diskaun
(Warna boleh diubah mengikut Tema Majlis)KASIH TERCIPTA (CP 002)
[Edisi Terhad]

Cenderhati kasih tercipta ini mengandungi mini cup yang bercorak English style, berbentuk melengkung dan dihiasi dengan bunga riben. Citarasa mewah, menarik dan manis di hari bahagia khas buat para tetamu istimewa.

Harga : RM 2.50 Per Unit
Tempahan Minima : 100 Unit
Tempahan Melebihi 100 Unit akan diberi diskaun
(Warna boleh diubah mengikut Tema Majlis)SUKMA RINDU (CP 003)

Gabungan istimewa mengikut tema majlis perkahwinan pasti akan menambahkan seri hari bahgia. Digubah khas buat tetamu yang hadir meraikan raja sehari. Terdiri daripada dua tuala tangan yang berlainan warna dan dihiasi dengan bunga riben pasti memberi ingatan yang manis yang tidak mudah dilupakan.

Harga : RM 1. 50 Per Unit
Tempahan Minima : 100 Unit
Tempahan Melebihi 100 Unit akan diberi diskaun
(Warna boleh diubah mengikut Tema Majlis)
SEHARUM KASIH ( CP 004)

Seharum kasih sesuci ikatan cinta yang tersulam menampilkan cenderhati bunga lilin wangi yang dihiasi dengan riben menyerlahkan lagi seri majlis perkahwinan anda.

Harga : RM 2. 00 Per Unit
Tempahan Minima : 100 Unit
Tempahan Melebihi 100 Unit akan diberi diskaun
(Warna riben boleh diubah mengikut Tema Majlis)GEMERSIK KALBU (CP 005)

Gemersik kalbu menampilkan mug yang bercorak English Style dilengkapi dengan sudu. Ia tampil menarik, ekslusif dengan riben dan bunga riben sesuai buat tetamu VVIP dan sahabat tercinta sebagai kenangan di hari bahagi
Harga : RM 3. 50 Per Unit Tempahan Minima : 100 Unit Tempahan Melebihi 100 Unit akan diberi diskaun (Warna boleh diubah mengikut Tema Majlis)


SABUN WANGI BERHIAS (CP 006)
(LATEST DESIGN FOR VVIP)

Cenderahati untuk tetamu kehormat (VVIP) yang direka khas dengan menggunakan sabun dan dihiasi dengan riben. Tentunya menarik perhatian di majlis perkahwinan anda kerana cenderahati ini menggunakan konsep anyaman tangan yang dibuat sendiri yang pastinya unik dan tidak boleh anda dapati dipasaran.

Harga : RM6 Per Unit
Tempahan Minima : 50 Unit
Tempahan Melebihi 100 Unit akan diberi diskaun
(Warna boleh diubah mengikut Tema Majlis

No comments:

Post a Comment