Friday, January 29, 2010

Mari belajar jahit sendiri Manik & Labuci InsyaAllah ia lebih Senang dan Praktikal.Mari belajar jahit sendiri Manik & Labuci InsyaAllah ia lebih Senang dan Praktikal.


Kebiasaanya kita sering melihat baju-baju di pasaraya tergantung di small store, kalau ada jahitan manik, harganya mencecah sehingga RM150.00 - RM700++. Sebenarnya anda juga boleh menjahit dan menghasilkan sendiri design terkini dan rekaan yang cantik serta menepati citarasa anda. Malahan dengan kos yang anda keluarkan lebih rendah berbanding dengan belian siap.

Sertailah bengkel jahit manik & labuci yang kami anjurkan. Ia betul-betul praktikal dengan yuran berpatutan. Yuran yang kami kenakan adalah termasuk dengan bahan-bahan bengkel (manik, labuci, kain, jarum, benang,bekas manik, dll).

Antara modul pembelajaran ialah :-

- Cara untuk mengenali dan memilih manik yang baik dan berkualiti.
- Perbezaan antara manik, jepun, korea dan china.
- Tempat untuk membeli peralatan² menjahit manik.
- 20 teknik menjahit manik dan labuci ( jurai, bunga, padi,daun,pucuk rebung,pintal serong dan lain-lain )


Antara cendermata yang akan di bawa pulang oleh peserta:-

- Jarum
- Pelbagai jenis manik & labuci (Hasil rekaan dan kreativiti)
- Kain
- Benang
- Paten & Design Rekaan Manik
- Nota & Pensel kapur

Yuran : RM 100 sahaja per person
Masa : 10 pagi hinggga 1 petang (sesi pagi) , 2 petang hingga 5 petang (sesi petang)
Lokasi : KL ( Pandan Indah- berhampiran star Rapid KL), Putrajaya, Cyberjaya, Puchong,Sepang dan Nilai (Kuarters KLIA)
* Bagi lokasi serta negeri yang lain, akan kami pertimbangkan sekiranya anda mempunyai kumpulan seramai 7-8 orang.


PERHATIAN : Bagi setiap sesi, kami limitkan hanya 5 orang sahaja. Ini adalah kerana kami mementingkan kualiti, keselesaan peserta dan peserta lebih fokus jika belajar dalam kelompok yang sedikit serta dapat memberikan perhatian dan tumpuan yang lebih apa yang dipelajari.


APA TUNGGU LAGI?.....JANGAN LEPASKAN PELUANG INI BEGITU SAHAJA ... RUGI!!!!..KELAS DIADAKAN SETIAP HARI SELASA, RABU, KHAMIS, JUMAAT, SABTU DAN AHAD.

HUBUNGI 019-3139129 (INA) @ 017-3212037 (SAL) UNTUK BOOKING TARIKH DAN MASA (TEMPAT ADALAH TERHAD!!!) MESTI CEPAT BERTINDAK.


Pesanan : Adalah digalakkan untuk tidak membawa kanak-kanak kerana dikuatiri akan mengganggu tumpuan serta konsentrasi para peserta.No comments:

Post a Comment